George Michael hade en relation med Fadi Fawaz fram till sin död 2016. Ikonen blev 53 år gammal.
George Michael hade en relation med Fadi Fawaz fram till sin död 2016. Ikonen blev 53 år gammal. Bild: Francois Mori

George Michaels ex-pojkvän Fadi Fawaz gripen – slog sönder bilar med hammare

Engelska medier skriver att George Michaels före detta pojkvän Fadi Fawaz har gripits av polis i London sedan han vandaliserat bilar med en hammare. Han är nu misstänkt för skadegörelse, brott mot knivlagen och innehav av droger.

ANNONS
|

Det var under fredagskvällen som hårstylisten Fadi Fawaz, som hade en relation med George Michael fram till ikonens död, greps av brittisk polis i östra London. Något som Aftonbladet var första svenska media att rapportera om.

Fawaz, som var den som hittade George Michael livlös i sin säng på juldagen 2016, fångades på film av förbipasserande när han gick runt och slog på bilar med en hammare i handen.

– Jag hörde all uppståndelse, sedan såg jag honom när polisen kom. Jag kände igen honom från bilderna på honom och George. Det är tydligt att han behöver hjälp, säger ett ögonvittne till The Mirror.

ANNONS

Vandaliserade bostaden också

Det är inte första gången som Fadi Fawaz uppmärksammats i medier.

När George Michael gick bort 2016 i följderna av hjärtsvikt blev Fawaz kvar i popikonens hem till en första början.

Men efter att ha vandaliserat bostaden och efter påtryckningar från Michaels familj tvingades Fawaz till slut lämna hemmet – och hamnade istället på gatan.

Fawaz lämnades arvlös efter Michaels död. Majoriteten av de 1,2 miljarder kronor som han var god för gick till hans systrar Yioda och Melanie Panayiotou.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS