Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/16

Frossa i bilder inför höstens "Vår tid är nu"

Den 28 oktober är det premiär för tredje säsongen av "Vår tid är nu" på SVT. GP har hela 44 bilder från den nya säsongen som ni kan frossa i medan ni väntar.

När den nya säsongen börjar så är det 1968 och Nina Löwander (Hedda Stiernstedt) svidar om till nattklubbsdrottning. Vid slutet av säsongen är det 1971 och restaurangen Djurgårdskällaren har gått in i en helt ny era.

– Nina förstår sig inte riktigt på den nya tidsandan. Medan omvärlden klär sig i jeans och engagerar sig allt starkare politiskt åt vänster blir hon bara glammigare, och glammigare, berättar Hedda Stiernstedt i en tidigare intervju med GP.

Samtidigt kämpar hon med sitt moderskap och mycket fokus hamnar på relationen med dottern Christina, nu i 20-årsåldern. Den vuxna Christina spelas av Julia Heveus.

LÄS MER: Nya Vår tid är nu premiärvisas på Way out west

LÄS MER: Tjuvtitta på tredje säsongen av "Vår tid är nu"

Uno och Christina börjar umgås

Även för "Maggan" Nilsson (Josefin Neldén) väntar mycket nytt, då Britt Gahn (Tova Magnusson) puffar henne uppåt på karriärstegen. Allt blir dock laddat i relationen när "Maggans" tidigare kärlek Lilly (Karin Franz Körlof) åter dyker upp i hennes liv.

"Maggans" son Uno har också blivit vuxen och spelas nu av Oskar Laring. Han och Christina börjar umgås, trots att han hänger i vänsterkretsar och hon kommer från den glammiga klubbvärlden.

LÄS MER: Tunga konflikter och dansk dynamit i nya Vår tid är nu

LÄS MER: Adam Lundgren om vändningen i Vår tid är nu-finalen

Evin Ahmad i ny roll

Bland de nya figurerna i serien finns Carmen Bolme, som spelas av Evin Ahmad. Bolme är ny i köket på restaurang Djurgårdskällaren.

Både Angelo (Simone Coppo) och Bellan (Rasmus Troedsson) är kvar i den tredje säsongen och kommer att spela viktiga roller i serien.

Hur det till slut ska gå för de tre syskonen Löwander – Nina, Gustaf och Peter – får vi möjligen svar på vid tredje säsongens slut.

Den specialsäsong som spelas in i Göteborgsområdet just nu utspelar sig längre bakåt i tiden, närmare bestämt sommaren 1951. Den har premiär vintern 2020 och ska berätta historien om hur Nina och Calle (Charlie Gustafsson) fick varandra.

LÄS MER: Hundratals statister behövs till "Vår tid är nu"

LÄS MER: Bakom kulisserna på "Vår tid är nu"

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.