Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Gick vidare. Sigrid Bernson vill finslipa på sitt nummer för att bjuda på något extra till Andra chansen i Kristianstad. Bild: Fredrik Sandberg/TT

Finaldrömmen lever för lycklig Sigrid Bernson

Sigrid Bernson var bubblande glad när kamerorna stängts av i Karlstad. – Jag glöder redan av pepp inför chansen att ta mig till finalen.

"Dödslyftet" i slutet av numret klarades av utan darr på armarna när tvåfaldiga Let's dance-mästarinnan Sigrid Bernson tog sig vidare till Andra chansen från Melodifestivalens första deltävling i år.

– Det är magiskt att få gå vidare i en så här jättetuff konkurrens. Jag glöder redan av pepp inför att få komma tillbaka i Andra chansen, jag har ju fortfarande chans att ta mig till final. Det är sjukt kul, säger Sigrid Bernson när hon träffar GP i green room.

Hade du så kul på scenen som du hoppades att skulle ha?

– Ja, jag kände extremt mycket glädje på scenen och jag var närvarande hela vägen. Det var det jag önskade allra mest - att inte nervositeten skulle bita tag i mig så att jag inte kunde fokusera och njuta däruppe.

Felfritt. "Dödslyftet" satt perfekt när det var skarpt läge för Sigrid Bernson i Karlstad.. Bild: Fredrik Sandberg/TT

Vad ska du göra nu?

– Jag ska hämta andan en liten stund och sedan ska jag komma tillbaka och ge ännu mer av mig själv. Vi kommer att ha ett möte med mitt team och snacka ihop oss om det är något extra vi vill plocka fram till Andra chansen.

Finns det något du själv känner att du vill ändra till nästa gång?

– Ja, herregud! Allt! Jag ska finslipa på varenda detalj.

Du har haft familj och vänner här ikväll. Har mamma och pappa hört av sig?

– Jag har inte hunnit prata med dem ännu, men kolla där är pappa! Åh, jag ska krama dem som himla hårt.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.