Håkan Hellströms fans på Ullevi. (Arkivbild)
Håkan Hellströms fans på Ullevi. (Arkivbild) Bild: Jenny Ingemarsson

Facebookgruppen som bubblar av Håkanfeber

Håkan Hellströms fans har redan lyssnat noggrant på nya Illusioner. Men de är inte helt överens.

ANNONS
|

I Facebook-gruppen Håkanpojkar laddades det redan i natt inför albumsläppet och Håkan Hellströms hängivna fans har förstås redan hunnit lyssna och börjat diskutera musiken. Och många älskar det de hör, men inte alla.

"Har lyssnat igenom det 2 gånger nu, jävla guld-album alltså!", skriver en person i Håkanpojkar och: "En av hans bästa. Till och med Vänta tills våren, som jag inte alls gillade när den släpptes, är riktigt fin på skivan tillsammans med övriga spår", tycker en annan.

LÄS MER:Här är betygen på Håkan Hellströms nya platta – låt för låt

Ytterligare en Håkan-anhängare menar att det nya albumet är helt rätt väg att gå:

"Så välbehövligt. I min mening är 2013-2018 de svagaste åren i karriären rent låtmässigt. Han har på något vis försökt pusha det att gå hem överallt, det har blivit så rakt på något vis. Det här är något helt annat, han behöver det här albumet."

ANNONS

Andra däremot, är inte särskilt imponerade:

"Jag gillar inte albumet, varenda låt låter likadan. Ingenting är unikt känns det som. Samma stuk som det tidigare albumet, lugnt och vissa låtar hörs knappt vad han sjunger", menar en person och får medhåll:

"Håller med dig! Är besviken som fan."

Riktiga versioner till våren?

En tanke som förs fram är att Illusioner är en hint och att det kommer ytterligare musik från Håkan:

"Jag hoppas att namnet på skivan är sanning. Att dessa versioner är ”Illusioner” och att låtarna kommer i sina riktiga versioner under våren. Jag hoppas att Håkan gjort tvärt emot alla andra, släppt orkestrerings versionerna först och rockplattan efteråt."

LÄS MER:Modigt och mästerligt när Hellström vågar testa nya vägar

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS