Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ulf Roosvald och Frida Rosengren bjuder på en perfekt start på helgen med nyhetsbrevet GP Mat och dryck. Bild: Sanna Tedeborg
Ulf Roosvald och Frida Rosengren bjuder på en perfekt start på helgen med nyhetsbrevet GP Mat och dryck. Bild: Sanna Tedeborg

Följ nyhetsbrevet GP Mat och dryck

Vad ska man äta och dricka – och var? Nu kan du följa nyhetsbrevet GP Mat och dryck, där Ulf Roosvald och Frida Rosengren, redaktörer på GP:s helgmagasin Två Dagar, guidar till mat, dryck och vad som händer på stans krogscen.

Från och med nu kan du varje fredag få tips på hur du förgyller helgen med mat och dryck. Ulf Roosvald och Frida Rosengren, redaktörer för GP:s helgmagasin Två Dagar, guidar varje vecka till recept, vin, öl och restauranger – i nyhetsbrevet GP Mat och dryck.

– Det händer så mycket på Göteborgs restaurang- och krogscen att det ibland kan vara svårt att hinna orientera sig bland alla nya ställen. Nu sammanfattar vi det senaste i lagom stora portioner, säger Ulf Roosvald.

Utöver uppdateringar om senaste nytt på krogfronten kommer nyhetsbrevet innehålla allt från recept av GP:s matskribenter till reportage och intervjuer om mat i stort.

– Till vår hjälp har vi en rad experter nära till hands och en hel redaktion som håller koll, vårt jobb är helt enkelt att förmedla denna samlade kunskap till läsarna, säger Frida Rosengren.

Att följa nyhetsbrevet kostar ingenting, men du behöver vara minst 25 år och ha ett digitalt konto på gp.se.

Så här gör du för att registrera dig

Är du redan prenumerant eller har du redan ett konto på gp.se? Då anmäler du dig enkelt på gp.se/nyhetsbrev.

Saknar du ett digitalt konto kan du klicka på länken ovan alternativt gå till gp.se/nyhetsbrev och följa instruktionerna för att skapa ett konto, helt utan kostnad.

Registrera dig med din mejladress och sedan kan du anmäla dig till de nyhetsbrev du är intresserad av. Du behöver ingen aktiv prenumeration för att anmäla dig.

Mejlet skickas ut en gång i veckan på fredagar och kommer direkt till din inkorg.

LÄS OCKSÅ: Håll dig uppdaterad med Göteborgs-Postens nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrevet GP Mat och dryck

Få tips på vin, öl och recept inför helgen och det bästa från Göteborgs restaurangliv. Ett nyhetsbrev för dig som är 25 år eller äldre.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.