Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Björn Werner och Sanna Samuelsson, Göteborgs-Postens kultursida. Bild: Robin Aron, Paul Wennerholm
Björn Werner och Sanna Samuelsson, Göteborgs-Postens kultursida. Bild: Robin Aron, Paul Wennerholm

Följ GP Kulturs nyhetsbrev

Nu kan du följa GP Kulturs nyhetsbrev Kulturmejlet – där kulturredaktionens Björn Werner och Sanna Samuelsson turas om att guida läsarna till veckans snackisar och det som händer i Göteborgs kulturliv.

Varje vecka skriver GP:s Björn Werner och Sanna Samuelsson om böckerna, konsten och kulturen du vill ha koll på. Här får du texterna som gjort oss smartare, både på kultursidan och hos andra och en personlig guidning till Göteborgs kulturliv.

– Det händer så mycket kul i Göteborg varje vecka, så det ska bli en ära att få tipsa och guida våra läsare i detta, säger Sanna Samuelsson, idé- och kritikredaktör på GP.

Så här gör du för att registrera dig

Är du redan prenumerant eller har du redan ett konto på gp.se? Då anmäler du dig enkelt på gp.se/nyhetsbrev.

Saknar du ett digitalt konto kan du klicka på länken ovan alternativt gå till gp.se/nyhetsbrev och följa instruktionerna för att skapa ett konto, helt utan kostnad.

Registrera dig med din mejladress och sedan kan du anmäla dig till de nyhetsbrev du är intresserad av. Du behöver ingen aktiv prenumeration för att anmäla dig.

Mejlet skickas ut en gång i veckan på onsdagar och kommer direkt till din inkorg.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.