Emma Knyckare tappade rösten– tvingades ställa in Flashback forever-show

I onsdags tvingades Flashback forever-gänget att ställa in sin show på Lisebergsteatern. Orsaken är att Emma Knyckare tappat rösten.

ANNONS
|

”Tyvärr är kvällens gig inställda pga sjukdom”

Det meddelade poddarna från Flashback forever på i onsdags, när de egentligt skulle framföra två föreställningar av sin show på Lisebergsteatern. Nu står det klart att anledningen var Emma Knyckares röst, eller snarare obefintliga röst.

I förrgår upptäckte hon att hon tappat rösten och just nu har hon talförbud, skriver hon i ett sms till GP.

De kommer än så länge inte behöva ställa in fler shower på grund av rösttappet, enligt Emma Knyckare. På frågan om hur hon ska ta hand om sin röst framöver svarar hon:

– Sluta skrika.

Flashback forever är från början en podd där Emma Knyckare, Ina Lundström och ”Scroll-Mia” går i genom olika trådar från nätforumet Flashback. Sedan i början av mars har de också varit ute på turné med sin show över stora delar av landet.

ANNONS

Fortsätter i höst

Nyligen blev det klart att showen fortsätter även i höst och en bit in på nästa år, bland annat med tre nya Göteborgsdatum. 29 september, 30 september och 1 oktober framträder de på Lorensbergsteatern.

Alla gäster med biljett till förställningarna som skulle varit i onsdags ska ha blivit kontaktade på mejl med ett nytt datum för showen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS