Efter Michelinstjärna och totalrenovering – nu öppnar Restaurang Äng på nytt
När restaurang Äng i Tvååker utanför Varberg fick en Michelinstjärna bommade de igen och byggde nytt. I fredags slog de upp dörrarna till Nya Äng – en av Sveriges dyraste och mest ambitiösa restaurangsatsningar någonsin. GP har varit med under våren och följt arbetet från byggkaos till öppning.
Denna artikel är endast för prenumeranter.
Prova Nyhetssajt
2 månader för 1 kr
sedan 50% rabatt i 3 mån, därefter ord. pris.
Ingen bindningstid.
Redan prenumerant? Logga in för att läsa:
Kommentarer
Vad tycker du?
Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.