Woody Harrelson på en gala för filmen ”Zombieland”.
Woody Harrelson på en gala för filmen ”Zombieland”. Bild: Richard Shotwell

Efter corona – nu filmar Harrelson med Ruben Östlund

Coronaviruset hindrade Woody Harrelson från att medverka i Ruben Östlunds kommande film ”Triangle of Sadness” – men nu är stjärnan här.

ANNONS
|

GP har tidigare rapporterat om hur coronaviruset, och de stränga reserestriktioner som sänktes över västvärlden, hindrade Woody Harrelson från att filma med Ruben Östlund.

LÄS MER:Björn Häggsjö tog över när Woody Harrelson blev kvar i USA

Nu tycks emellertid den 58-årige skådespelaren ha nått västsverige. Harrelson, som spelar sjökapten i Ruben Östlunds kommande film "Triangle of sadness", figurerar på en bild från produktionsbolaget Plattforms Instagram. Denna är publicerad idag, söndag.

På nämnda bild håller han i ett exemplar av ”Det kommunistiska manifestet”, och ser både fryntlig och luden ut.

Tidigare i veckan rapporterade också Ttela om att Harrelson påträffats i Trollhättan, en av de platser där "Triangel of Sadness" håller på att spelas in.

ANNONS

Missa inte det senaste från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS