Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ed Sheeran på besök i Stockholm 2017 (arkivbild). Bild: Anders Wiklund/TT
Ed Sheeran på besök i Stockholm 2017 (arkivbild). Bild: Anders Wiklund/TT

Ed Sheerans hemliga inspelning i Göteborg

Han fyllde Ullevi med fans under två bejublade föreställningar i somras. Dessutom träffade Ed Sheeran två kända producenter på Svenska grammofonstudion i Göteborg.

Det är på en Instagramuppdatering som Svenska grammofonstudion i Göteborg nu berättar att världsstjärnan var hos dem i somras. Med sig i studion hade Sheeran storproducenterna Max Martin och Shellback (Johan Schuster), vilket Göteborg direkt var först att skriva om.

– Vi ville inte skylta med det då när han var här men nu var det kul att få berätta om inspelningen, säger Kalle Gustafsson Jerneholm på Svenska Grammofonstudion till Göteborg direkt och när GP når honom har han inga ytterligare kommentarer till besöket i studion.

LÄS MER: Ed Sheeran - en något ambivalent superstjärna

LÄS MER: Se fansen ladda upp inför Ed Sheeran

Kalle Gustafsson Jerneholm är också förtegen om vad som egentligen hände inne i studion och vill inte spekulera i vad som eventuellt spelades in på plats i Göteborg.

Ed Sheerans senaste album Divide kom 2017.

Nyligen blev det känt att den brittiske artisten är den den bäst betalade soloartisten 2018. Enligt Forbes lista drog Sheeran in 110 miljoner dollar under förra året.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.