Martin ”E-Type” Erikson och flickvännen Melinda Jacobs vid en middag på Stockholms slott i april förra året.
Martin ”E-Type” Erikson och flickvännen Melinda Jacobs vid en middag på Stockholms slott i april förra året. Bild: Christine Olsson

E-Type och Melinda Jacobs har fått barn

E-Type och hans flickvän Melinda Jacobs har blivit föräldrar. Det skriver de båda i ett gemensamt inlägg på Instagram.

ANNONS
|

Paret presenterade nyheten i ett gemensamt inlägg på sina Instagramkonton. Där har de också publicerat en bild på sin dotter, som ska få namnet Izadora Elisabeth Esmeralda, och en bild från BB.

Dottern föddes i fredags, den 20 januari, och av de lyckliga föräldrarna att döma verkar allt ha gått bra.

Sedan dess strömmar gratulationerna in. Flera skriver att de blir berörda av dotterns namn, Esmeralda, samma namn som Melinda Jacobs fosterdotter, även känd som ”Lilla hjärtat”, hade innan hon dog tre år gammal.

Efter dödsfallet och en uppmärksammad rättegång dömdes treåriga Esmeralda biologiska mamma till åtta års fängelse för dråp.

ANNONS

LÄS MER:Nu vill Melinda få fler att våga ta sig an de utsatta barnen

LÄS MER:Inget kan försvara den skada ni åsamkar detta barn

LÄS MER:Recension: ”Sommar i P1” med Martin ”E-type” Erikson

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS