Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Dua Lipa gör skådespelardebut

Brittiska världsartisten, Dua Lipa, gör skådespelardebut i Matthew Vaughns kommande spionfilm ”Argyle”, detta rapporterar Hollywood Reporter.

LÄS MER: Nio minuter lång applåd för Wes Anderson

De senaste åren har minst sagt varit hektiska för den hyllade och Grammisbelönade pop-artisten Dua Lipa. Nu meddelar artisten och låtskrivaren att hon även kommer sluta upp med skådespelareliten i en ny filmserie skapad av Matthew Vaughn, som är känd för bland annat ”Kingsman”-filmerna.

Detta är första gången man kommer få se popstjärnan på vita duken och Dua Lipa kommer även att skriva filmens soundtrack och bidra med originalmusik.

LÄS MER: Sean Penn i Cannes: "Jag tar en risk"

Börjar spelas in i augusti

Filmen ”Argyle” väntas bli den första i en serie av tre och bygger på romanen med samma namn, skriven av Ellie Conway. I filmen kommer vi att följa en av världens främsta spioner, Argyle, när han far runt i världen på olika äventyr.

I filmen kommer vi även få se flera andra kända skådespelare som: Henry Cavill, Sam Rockwell och Bryce Dallas Howard. Inget premiärdatum är ännu bestämt men inspelningen kommer att inledas i augusti i år.

LÄS MER: Dua Lipa stäms för bild på sig själv

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.