Drake har varit på besök i Sverige.
Drake har varit på besök i Sverige. Bild: Arthur Mola

Drake lägger upp brev från svenska polisen på sociala medier

Artisten Drake har tillbringat några dagar i Stockholm. I fredags kom obekräftade uppgifter om att hiphopstjärnan gripits utanför nattklubben Berns. Idag har Drake lagt upp ett informationsbrev från polisen på sina sociala medier.

ANNONS
|

Hiphopstjärnan Drake har haft smått turbulent helg i Stockholm. Han har åkt sparkcykel i gryningen, umgåtts med svenska tvillingmodeller. Obekräftade uppgifter har också kommit om att kanadensaren gripits efter ett drogrelaterat bråk på nattklubben Berns – något som musikerns entourage förnekar.

I en artikel i Aftonbladet sa presstalespersonen Ola Österling följande om ärendet igår:

– Stockholmspolisen gör narkotikakontroller 365 dagar om året, men huruvida vi gjort någon kontroll på den här nattklubben eller inte samt om någon artist är gripen eller inte svarar vi inte på, sa polisens presstalesperson Ola Österling då.

I dag lade Drake upp en bild på sitt instagramkonto, föreställandes ett informationsbrev från den svenska polismyndigheten. Exakt vad brevet uttrycker är inte fastställt. Det framgår heller inte om detta är ett brev Drake har fått, eller om det tillhör någon annan.

ANNONS

I mitten av juni släppte Drake sitt sjunde album ”Honestly, nevermind”. Hans första album ”Thank me later” släpptes 2010.

Se inlägget nedan:

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS