Då spelar dina favoriter på Way out west

Storstjärnan Cardi B får äga scenen på torsdag, samma dag som Zara Larsson. The Cure fortsätter sedan på fredagen innan Solange, Erykah Badu och Stormzy får avsluta festen. Nu är speldagarna spikade.

ANNONS
|

Varje år i augusti tvingas publiken planera och prioritera för att få se sina favoriter i Slottsskogen och på klubbar runt om i Göteborg.

I år är inget undantag. Den 8-10 går Way out west av stapeln och nu kommer första steget i planeringen – nu är nämligen speldagarna spikade.

LÄS MER:Tjugo namn när Way out west gör årets första artistsläpp

Om det är glädje eller besvikelse får nog var och en svara på, men klart står i vilket fall att publiken som besöker parken på torsdagen får se hiphopstjärnan Cardi B. Då kommer också Sveriges egna världsstjärna Zara Larsson till Slottsskogen.

Andra artister under torsdagen är bland andra; James Blake, Blood Orange och Silvana Imam.

ANNONS

The Cure får mittenpasset

På fredag är det i stället dags för Robert Smiths The Cure att ta fram gitarrerna och inspirera publiken att slipa kajalpennorna.

LÄS MER:Maggio till Way out west

Bandet får sällskap av bland andra Paris-duon The Blaze, Seinabo Sey, Yung Lean, Veronica Maggio och Daniel Norgren.

Solange och Stormzy till lördagen

Avslutar festen gör sedan Beyoncés syster Solange Knowles, som likt syrran är mer mononymt känd under sitt förnamn – Solange.

LÄS MER:First Aid Kit ställer in på Way Out West

På lördagen kommer även soulstjärnan Erykah Badu, grimearen Stormzy och electropoparen Christine and the Queens.

Way out west-publiken får också ett lokalt återseende i stadens egna Miriam Bryant.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS