Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Edvin Törnblom och Johanna Nordström tar sin podcast ”Ursäkta” till Scandinavium i september. Nu släpps fler biljetter. Bild: Stina Stjernkvist/TT
Edvin Törnblom och Johanna Nordström tar sin podcast ”Ursäkta” till Scandinavium i september. Nu släpps fler biljetter. Bild: Stina Stjernkvist/TT

Då släpps fler biljetter till ”Ursäkta” i Göteborg

Johanna Nordström och Edvin Törnbloms podcast ”Ursäkta” blir liveshow och besöker bland annat Scandinavium i september. Efter att den första föreställningen 15 september sålde slut annonserades ytterligare en föreställning, den 16 september.

Duin började med att annonsera tre föreställningar, på Avicii Arena i Stockholm, Scandinavium i Göteborg och Malmö Arena. Kort därpå släpptes två nya datum i Stockholm, ett i Göteborg, och i dag ytterligare en i Malmö och en i Linköping.

På grund av tekniska problem gick det inte att köpa biljetter till den andra föreställningen i Göteborg under gårdagen, men biljetterna kommer att vara tillgängliga onsdagen den 1 juni klockan 10.

En av Sveriges största poddar

Första avsnittet av ”Ursäkta” sändes 31 mars 2020, och podden blev snabbt en av Sveriges mest lyssnade. Johanna Nordström är komiker, programledare och skådespelare, och slog igenom med Twitterkontot @jonielol som hon startade sommaren innan gymnasiet. Hon har nyligen turnerat i Sverige med soloföreställningen ”Ring polisen”, som sålde slut Avicii arena två gånger om och avslutades i helgen.

Edvin Törnblom är skådespelare och författare, och har bland annat varit konfrencier för QX-galan. Hans debutbok ”Bögen är lös”, en guide till att leva som queer på 2020-talet, kom i april.

Turnéplan ”Ursäkta live”

8 september - Avicii Arena, Stockholm

9 september - Avicii Arena, Stockholm

10 september - Avicii Arena, Stockholm

14 september - Saab Arena, Linköping

15 september - Scandinavium, Göteborg

16 september - Scandinavium, Göteborg

17 september - Malmö Arena

18 september - Malmö Arena

LÄS OCKSÅ: ”Ursäkta live” sålde slut Scandinavium direkt

LÄS OCKSÅ: "Ursäkta"-duons show får extraföreställningar

LÄS OCKSÅ: Influencern Edvin Törnblom släppte bok – på Foodora

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.