Då kommer Håkan Hellströms nya album ”Poetiska försök”

Den 28 april kommer Håkan Hellströms album ”Poetiska försök”. Plattan är göteborgarens första på tre år.

ANNONS
|

Först ut var singeln ”Den här gången är det på riktigt”. Nu är det klart när fortsättningen följer. Den 28 april släpper Håkan Hellström albumet ”Poetiska försök” som därmed blir hans tolfte studioalbum om man räknar ”Rampljus” från 2020 som två separata utgåvor.

Låt från musikalen finns med

Albumet rymmer total nio låtar och inleds med ”Jag är en wild story” och ”HH vill bara va med dej”, ”Små bäckar, stora floder”och en sång som fått titeln ”Symfonivisa”.

Singeln ligger som femte låt på plattan och följs av ”Vem vill vara din vän när du tappat glansen” som fanns med i musikalen ”Kärlek skonar ingen” på Göteborgsoperan.

ANNONS

Skivan avslutas med ”Fan ta dig”, ”Du” och ”Lovsång”.

Den 31 maj inleder Håkan Hellström med band sin turné på klubben Razzmatazz i Barcelona. Målgången sker i Slottsskogen under Way Out West.

Låtarna på nya skivan

1. Jag är en wild story

2. HH vill bara va med dej

3. Små bäckar, stora floder

4. Symfonivisa

5. Den här gången är det på riktigt

6. Vem vill vara din vän när du tappat glansen

7. Fan ta dig

8. Du

9. Lovsång

LÄS MER:Håkan Hellströms turné startar med klubbspelning i Barcelona

LÄS MER:Veckans spellista: Håkan Hellström, Parham, Mathilda Brink, Andra generationen

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS