Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

James Bond-skådisen Daniel Craig går helst på gaybarer. Där slipper han att slåss. Bild: Joel C Ryan
James Bond-skådisen Daniel Craig går helst på gaybarer. Där slipper han att slåss. Bild: Joel C Ryan

Därför går ”James Bond” helst på gaybarer

Den hyllade James Bond-skådisen Daniel Craig har tröttnat på att slåss. Hans bästa tips för att undvika bråk med aggressiva män? Gå på gaybarer.

Just nu välter den nya Bondfilmen ”No time to die” biljettluckor över hela välden. Bara i Sverige besökte mer än 100 000 personer biografkedjans Svenska Bios 38 biografer i början av oktober. Att det finns ett stort sug efter att gå på bio igen nu när restriktionerna har släppt är uppenbart.

LÄS MER: Bond drar rekordpublik till biograferna

Även den populäre James Bond-skådisen Daniel Craig, som nu hänger av sig Bondkostymen efter fem framgångsrika filmer, längtar ut och vill ta sig ett glas bland folk ibland. Men det var länge sedan Daniel Craig, som är gift och har barn med skådisen Rachel Weisz, besökte en vanlig bar.

LÄS MER: Recension: ”No time to die” i regi av Cary Joji Fukunaga

– Jag har gått till gaybarer så länge jag kan minnas. En av orsakerna är att jag inte hamnar i bråk så ofta där, säger den 53-årige Bondskådisen till Bruce Bozzi i radiostationen SiriusXM podcast ”Lunch with Bruce”.

Daniel Craig berättar att han som ung ofta hamnade i bråk när han var ute och att han sedan många år har tröttnat på aggressiva män i heterobarer. Han upptäckte då att stämningen var mycket vänligare och mer avslappnad på gaybarer.

– Ingen bryr sig om din sexuella läggning, det är okej ändå. Och det känns som en väldig trygg och säker plats att besöka.

LÄS MER: ”James Bond” vägrar låta barnen ärva hans pengar

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.