Då kommer återföreningen av ”Vänner”

I nästan två decennier har fansen fått vänta, men nu närmar sig den hett efterlängtade återföreningen med gänget i tv-serien "Vänner". Den 27 maj sänds specialavsnittet i USA, meddelar HBO Max.

ANNONS
|

Återföreningen skulle ha spelats in i mars i fjol men fick skjutas upp på grund av pandemin. Efter ytterligare förseningar blev återträffen med Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courteney Cox och Matt Leblanc till slut av i april, i samma studio där de 235 avsnitten av serien spelades in.

Och då hade de fem sällskap av en lång rad gäster – från gamla "Vänner"-bekanta som Tom Selleck, Reese Witherspoon och James Michael Tyler ("Gunther"), till stjärnor som Lady Gaga, Justin Bieber och Cara Delevingne.

Spelar sig själva

På torsdagen släpptes en försmak av den upphaussade återföreningen i form av en 40 sekunder lång trailer där stjärnorna långsamt går i väg med ryggen mot kamerorna till en avmätt version av seriens signaturmelodi.

ANNONS

Det blir dock inte ett typiskt ”Vänner”-avsnitt som kommer att visas. I en intervju med ”The Graham Norton Show” i april berättade skådespelaren David Schwimmer att han inte kommer att gå in i rollen som Ross Geller, skriver Expressen.

– Jag kommer att vara David. Vi har inget manus och vi kommer inte att vara i karaktär, sa han i ”The Graham Norton Show”.

När återföreningsavsnittet ”Friends: The Reunion” kommer att visas i Sverige är fortfarande oklart.

LÄS MER:"Vänner"-återföreningen blir äntligen av

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS