Sam Fender är en av de nya namnen till Way Out West i sommar.
Sam Fender är en av de nya namnen till Way Out West i sommar. Bild: Pressbild

Comebackande Bright Eyes och hajpade britten Sam Fender till Way Out West

Way Out West har gjort klart med fler namn till sommarens festival. Comebackande Bright Eyes kommer med ny musik för första gången på tio år.

ANNONS
|

Nebraska-bandet Bright Eyes har tagit en paus på närmare tio år men nu har de varit tillbaka i studion och laddar för en ordentlig turné. Som även innefattar ett besök i Slottsskogen i augusti. Dit kommer också Sam Fender, britten som låter som en Bruce Springsteen uppfödd på lager och fish and chips och som debuterade häromåret med albumet "Hypersonic Missiles".

LÄS MER:Recension: Sam Fender - Hypersonic missiles

Klara sedan tidigare är bland andra The Strokes, Robyn, Burna Boy, Bon Iver och inte minst Dave som gjorde massiv succé på senaste Brit Awards.

Årets festival äger rum den 13-15 augusti.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS