Camilla Hamid är bakinfluencer och hemkunskapslärare från Stockholm.
Camilla Hamid är bakinfluencer och hemkunskapslärare från Stockholm. Bild: Mattias Ahlm

Camilla Hamid har skilt sig

Kokboksförfattaren och bakinfluencern Camilla Hamid och maken Binyamine Kouach har skilt sig. Camilla Hamid skriver själv och berättar om separationen i ett inlägg på Instagram.

ANNONS
|

I inlägget skriver Camilla Hamid att hon och maken skiljde för några månader sedan. Paret har två barn tillsammans men kommer fortsätta vara ett team, även fast de inte längre är ett par, skriver hon.

Camilla Hamid är en av landets största bakinfluencers med stora följarskaror på Instagram och Youtube. Där brukar hon delar med sig av bakinspiration och recept. Hon är även lärare i hemkunskap och gett ut tre kokböcker.

Sommaren 2022 sommarpratade Camilla Hamid i Sveriges Radio. Då berättade hon om hur viljan att passa in under uppväxten gjorde att hon utvecklade grava ätstörningar.

I sommarprogrammet berättade hon också om hur hon träffade exmaken Binyamine Kouach. Det var Camillas mamma och moster som styrde upp en videodejt med Binyamine, som då bodde i Marocko.

ANNONS

Camilla och Binyamine träffades när de var väldigt unga och har med tiden vuxit åt olika håll, skriver Camilla Hamid i inlägget på Instagram.

LÄS MER:Recension: ”Sommar i P1” med Camilla Hamid

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS