De svenska fansen får vänta på Bryan Adams.
De svenska fansen får vänta på Bryan Adams. Bild: Sean Kilpatrick

Bryan Adams Göteborgskonsert stoppas

Bryan Adams konserter i Norden blir framflyttade på grund av det nya coronaviruset. På fredag skulle rockgiganten ha stått på Scandinaviums scen. Nu får fansen vänta till maj.

ANNONS
|

Det är arrangören Live Nation som meddelar att alla helgens tre Sverigekonserter med den kanadensiske artisten flyttas fram.

Detta sedan två konserter i Danmark och Norge flyttats, med hänvisning till oro för spridning av det nya coronaviruset. Det påverkar logistiken för hela turnén, bland annat stoppas konserten i Scandinavium i Göteborg nu på fredag och flyttas fram till maj.

Kommer till Göteborg i maj

De nya svenska konsertdagarna:

21 maj, Ericsson Globe, Stockholm

22 maj, Scandinavium, Göteborg

23 maj, Malmö Arena, Malmö

Köpta biljetter gäller även för de nya konsertdagarna, skriver Live Nation.

Bryan Adams har släppt 14 album och sålt 75 miljoner skivor sedan början av 1980-talet. Sitt stora genombrott fick han 1984 med skivan "Reckless", som bland annat innehöll monsterhiten "Summer of 69".

ANNONS

Just nu är kanadensaren ute på världsturné med sitt senaste album "Shine a light", som släpptes förra våren.

LÄS MER:Recension: Bryan Adams – Shine a light

LÄS MER:Bryan Adams imponerar med frikostig rockshow

LÄS MER:Här är Bryan Adams tio bästa låtar

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS