Damon Albarn och hans Blur är klara för Way out West 2023.
Damon Albarn och hans Blur är klara för Way out West 2023. Bild: Joel Ryan

Blur återförenas och kommer till Way out West 2023

Ikoniska britpop-bandet Blur, med Damon Albarn i spetsen, är klara för Way out West. Festivalen kommer till Slottsskogen den 10-12 augusti.

ANNONS
|

2023 arrangeras Way out West för femtonde gången. Redan nu har man gjort klart med ett av dragplåstren – det nyligen återförenade Blur.

Britterna har sedan tidigare gjort klar med en konsert på Wembley i London den 8 juli men har dessutom bokat in sig på bland annat festivalerna Primavera i Barcelona och danska Roskilde.

Blur var ett av 90-talets stora band och fajtades då ständigt med Oasis om vilka som nådde högst på de brittiska topplistorna.

Biljetterna till Way out West 2023 släpps den 2 december.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS