Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

"Homecoming" har premiär på Netflix 17 april. Bild: Matt Sayles, AP, TT

Beyoncé-dokumentär kommer till Netflix

"Homecoming" är namnet på Netlix nya dokumentär som följer Beyoncé före och under hennes historiska spelning på Coachella-festivalen 2018.

De senaste dagarna har rykten om en Netlix-dokumentär orsakat hysteri bland Beyoncéfans världen över. I ett Instagraminlägg gjorde streamingjätten reklam för en premiär med namnet "Homecoming" med tydlig blinkning till Beyoncé, då både typsnitt och färgskala överensstämde med den grafik hon använde sig av under sitt framträdande på Coachella 2018.

Av trailern som släpptes på måndagen framgår att tittaren utöver själva spelningen får följa världsstjärnans förberedelser i replokalen och backstage inför konserten, som var hennes första sedan hon 2017 fött tvillingarna Rumi och Sir.

Beyoncés spelning i den kaliforniska öknen blev historisk av flera anledningar. Dels var hon den första afroamerikanska kvinnliga huvudakten i festivalens tjugoåriga historia, dels plockade hon förutom maken Jay-Z och systern Solange även upp Michelle Williams och Kelly Rowland på scen och återförenade Destiny’s Child.

"Homecoming" är tillgänglig att strömma från den 17 april.

I

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.