Benjamin Ingrosso gästade norsk-brittiske Alan Walkers set på Ullevi.
Benjamin Ingrosso gästade norsk-brittiske Alan Walkers set på Ullevi. Bild: Olle Mogenfelt

Benjamin Ingrosso gästade Alan Walker på Summerburst

Det var alldeles i slutet av av Alan Walkers set på Summerburst som han presenterade sin gäst. In på Ullevis scen studsade Benjamin Ingrosso och gjorde låten ”Man on the moon”.

ANNONS
|

Det var kanske ingen jätteskräll av Benjamin Ingrosso skulle dyka upp under norsk-brittiske Alan Walkers set på Ullevi.

De båda uppträdde tillsammans även i samband med Idol-finalen 2021, även då med ”Man on the moon” - samarbetet som ligger på albumet ”World of Walker från samma år.

Alldeles innan det var dags att kliva upp på Ullevis scen lotsades Benjamin Ingrosso ut från VIP-området längs ena långsidan och vidare backstage. Det blev några intensiva minuter framför den sommarrusiga publiken innan han vinkade hejdå.

– Vi ses på Lollapalooza i sommar, puss och kram!, ropade han och klev ned för att se kvällens final med DJ-veteranen David Guetta.

ANNONS

LÄS MER:Recension: Becky Hill, Summerburst

LÄS MER:Recension: David Guetta, Summerburst

LÄS MER:Summerburst inleder konsertsommaren på Ullevi

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS