Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Annica Sjöö debuterar som radiopratare när hon nu ansluter till Morrongänget. Bild: Pressbild Bauer Media
Annica Sjöö debuterar som radiopratare när hon nu ansluter till Morrongänget. Bild: Pressbild Bauer Media

Annica Sjöö tar plats i Morrongänget i Mix Megapol

Morrongänget hos Mix Megapol har värvat. Annica Sjöö, mest känd från tv-programmet Let’s dance, ersätter Linda Fyrebo. Hon ringde själv och förklarade att hon ville ha jobbet.

Det väckte stor uppmärksamhet när programledaren Linda Fyrebo i december valde att lämna Morrongänget efter tjugo år. Mix Megapol gick in i en intensiv silly season-vinter för att hitta en ny kollega till Ingemar Allén och Peter Sandholt.

Men i praktiken behövde man inte leta varken långt eller länge. Ersättaren Annica Sjöö, 39 år, fanns i Göteborg och hörde dessutom själv av sig och anmälde sitt intresse.

– Jag har lyssnat på dem så länge jag kan minnas, och alltid älskat den fantastiska atmosfären i programmet. När jag hörde att Linda skulle sluta, ringde jag dem på en gång och sa att jag måste få jobbet, berättar Annika Sjöö i ett pressmeddelande.

Annica Sjöö har entreprenör, träningsprofil, författare och professionell dansare på sitt cv. Men hon har aldrig jobbat som programledare i radio.

– Vi bjöd upp Annika till studion för att göra några tester, och allt bara funkade. Hon passar perfekt in i gänget, vi ser väldigt mycket fram emot att hänga med Annika varje morgon, berättar programmets ankare Ingemar Allén.

Annica Sjöö gör debut hos Morrongänget på måndag den 1 mars.

GP söker Annica Sjöö.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.