Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Alexander Bard går till attack mot Bianca Ingrosso

Alexander Bards twittrande om Black Lives Matter-rörelsen har mötts av stor kritik, bland annat från jurykollegan i ”Talang”, Bianca Ingrosso. Under måndagen gick Bard till attack mot Ingrosso i en tweet där han kallar henne för en ”uppenbar hora”.

I lördags kväll gick TV4 ut med att Alexander Bard inte skulle fortsätta att sitta med i juryn för tv-programmet ”Talang”. Det efter att han publicerat ett kritiskt inlägg på Twitter av Black Lives Matter-rörelsen.

Inlägget möttes av stor kritik i sociala medier och gav upphov till en namninsamling med över 30 000 underskrifter som krävde att TV4 skulle avsluta sitt samarbete med honom.

Men enligt Alexander Bard har det inget att göra med hans uttalande.

– Det här är ett beslut som har växt fram under de senaste tre månaderna, det har ingenting alls att göra med vad som hände i dag, säger Alexander Bard till Expressen.

LÄS MER: TV4 bryter samarbete med Alexander Bard

En av de som under lördagen kritiserade Alexander Bard var influeraren Bianca Ingrosso som även hon sitter i juryn för ”Talang”. På Instagram skrev hon bland annat att hon meddelat TV4 att hon inte längre kommer att fortsätta medverka i juryn om Bard sitter kvar.

Nu har Bard gått till motattack. I en tweet som publicerades under måndagen kallar han henne för en ”uppenbar hora” och att ”allt hon någonsin gjort har varit för pengar”.

Bianca Ingrosso är ställd och i chock efter Alexander Bards ord.

– Jag har inget ont att säga om Alexander mer än att hans uttalanden är väldigt sjuka och inget jag står bakom. Jag står fortfarande för att jag inte ville göra ”Talang” om han hade varit med, säger hon till Aftonbladet.

LÄS MER: Produktionsbolaget ställde krav på TV4

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.