Albin Lee Meldau.
Albin Lee Meldau. Bild: Linn Bergbrant

Albin Lee Meldau till Liseberg

Liseberg fortsätter att fylla på konsertsommaren. Senaste bokningen är Albin Lee Meldau från Göteborg, som blev bekant med hela svenska folket i "Så mycket bättre" i höstas.

ANNONS

LÄS MER: Albin Lee Meldau är två steg från folkligheten

Albin Lee Meldau kommer till Liseberg och Stora scenen den 7 juni.

Trots att han rönt internationell uppmärksamhet redan 2016 med debutsingeln "Lou Lou" och EP:n "Lovers", dröjde det till höstens upplaga av "Så mycket bättre" innan Meldau slog igenom för en större publik i Sverige.

Albin Lee Meldau släppte sitt första album 2018, "All about you".

LÄS MER:Albin Lee Meldau imponerar stort på debuten

– Stolt att få spela på Liseberg! Det var den bästa platsen på jorden som barn så jag är överlycklig att få ge tillbaka, säger Albin Lee Meldau i ett pressmeddelande om spelningen på Liseberg.

ANNONS

Albin Lee Meldau berättade nyligen i en stor intervju med Jan Gradvall i DI Weekend om hur han tampas med ett drog- och alkoholmissbruk som pågått sedan han var 15 år. I intervjun berättade han också att hans vänner i december tvingade honom att skriva in sig på ett behandlingshem, där han nu fått hjälp för sitt missbruk.

LÄS MER: Albin Lee Meldau berättar om sitt missbruk

Klara för Live på Liseberg 2019:

7 juni Albin Lee Meldau

19 juni Fricky

26 juni Dee Snider

28 juni Peter Jöback

10 juli John Fogerty

5 juli Band of Horses

31 juli Danko Jones och Hank von Hell

2 aug Linnea Henriksson och Markus Krunegård

30 aug Kraftwerk 3D

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS