Adele visar sig med nye pojkvännen Rich Paul

Sångerskan Adele använder Instagram för att bekräfta ryktena om sin nya romans. Nu visar hon upp sig själv tillsammans med pojkvännen Rich Paul.

ANNONS
|

Brittiska sångerskan Adele, 33 år och känd för brottarhits som ”Someone like you”, ”Rolling in the deep” och ”When we were young”, är numera officiellt tillsammans med sportagenten Rich Paul.

Sångerskan har lagt ut en bild där hon syns galaklädd tillsammans med Rich Paul och lagt till en hjärtemoji. Bilden ligger som tredje ruta i hennes senaste inlägg.

Rich Paul driver agenturen Klutch Sports Group och representerar flera framstående fotbolls- och basketspelare i NFL och och NBA.

Adele skilsmässa från tidigare maken Simon Konecki blev klar i mars. Hon jobbar för närvarande på sitt fjärde album.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS