The tallest man on earth på Draken i Göteborg. Nu återvänder han nästa sommar till Way Out West i Slottsskogen.
The tallest man on earth på Draken i Göteborg. Nu återvänder han nästa sommar till Way Out West i Slottsskogen. Bild: Jenny Ingemarsson

Ännu ett namn klart för Way Out West

För två veckor sedan presenterades Bon Iver som första namn till nästa sommars Way Out West. Nu är också The tallest man on earth klar.

ANNONS
|

Den svenska singer/songwritern The tallest man on earth (Kristian Matsson) är just nu ute på en Europaturné och gör i dagarna dubbla spelningar på Cirkus i Stocholm. I samband med söndagens konsert passade arrangören Luger på att dela ut reklamlappar till publiken om att The tallest man on earth också är klar för nästa sommars Way Out West i Slottsskogen.

Den här lappen delades ut till besökarna efter Tallest man on earths spelning på Cirkus i söndags.
Den här lappen delades ut till besökarna efter Tallest man on earths spelning på Cirkus i söndags. Bild: Niklas Jonasson

"Vi skulle vilja ta tillfället i akt att skvallra om att The tallest man on earth är klar för en Sverigeexklusiv spelning på Way Out West Göteborg torsdag 13 augusti. Samma dag spelar Bon Iver". Så står det på lappen som Luger delade ut. Och uppgifterna bekräftades på måndagsmorgonen av Luger själva.

ANNONS

– Ja, det stämmer. The tallest man on earth kommer att ta plats i Slottsskogen på festivalens första dag, säger Liza Nilsson i Way Out Wests festivalledning.

LÄS MER:Recension – Tallest man on earth "I love you, it's a fever dream"

Därmed är alltså två skapligt tunga namn nu klara för Way Out West 2020 – Bon Iver och den hyllade dalmasen The tallest man on earth (som under våren drar på USA-turné tillsammans med Courtney Marie Andrews).

LÄS MER:Första dragplåstret klart för Way Out West

Way Out Wests arrangör Luger har tidigare berättat för GP att fler namn kommer att släppas under hösten.

– Bon Iver är det första i en rad artistsläpp på den här sidan årsskiftet, sade Liza Nilsson på Luger till GP härom veckan.

Way Out West äger rum 13-15 augusti 2020.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS