Översvallande respons från Pusterviks hemmapublik

Lovorden haglade på Instagram efter GP:s livesändning från stödgalan för Pustervik under lördagskvällen. "Magiskt", "Tusen tack! Stay strong!", och självfallet en störtflod av hjärtan fyllde kommentarsfältet.

ANNONS
|

Det var tomt framför scenen, med undantag för GP:s tv-team, men hemma framför sina skärmar följde tusentals tittare stödgalan för Pustervik under lördagskvällen. När musiken tystnat fylldes i stället kommentarsfältet på Pusterviks Instagramkonto med lovord:

"Önskar Pustervik massor av kärlek och livskraft! Håll i och håll ut!"

"Fantastiskt initiativ! Så grymt! Kan ni snälla göra detta varje år så vi som inte bor på bästkusten kan få ta del av Pustervik!? "

"Hur bra som helst njöt av varje sekund! "

"Det var grymt! Vi hade en så härlig kväll framför tvn."

"SVINBRA Allihop!!! Tack för en jätterolig hemmalive kväll, längtar ihjäl mig tills jag får gå på spelningar på Pustervik igen!!! ♥️"

ANNONS

"Tack för ett grymt initiativ och tack till artisterna som bjöd på detta. Självklart swishade jag"

"Kärlek och tack!! "

"Tack som faan, helt underbart! Idag är jag en stolt göteborgare! "

LÄS MER: Johan Lindqvist: Pustervik en plats i staden där allting känns lite mer

Av kommentarerna att döma kändes det att många av den trogna publiken på Pustervik verkligen hade längtat efter det här och även var beredda att stötta med pengar. Över en halv miljon kronor samlades in under kvällen och Pusterviks vd Daniel Levin var överväldigad.

– Gensvaret och stödet som har strömmat in överstiger vad jag vågat drömma om, sa han till GP:s reporter Alexander Hultman efter spelningen, och menade att Pustervik därmed köpt sig ett par månaders respit.

LÄS MER: Se bilderna och spelningen från galan på Pustervik här

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS