Winona Ryder försvarar Johnny Depp efter misshandelsanklagelserna. De två skådespelarna var ett par i fyra år. Arkivbild.
Winona Ryder försvarar Johnny Depp efter misshandelsanklagelserna. De två skådespelarna var ett par i fyra år. Arkivbild. Bild: Richard Shotwell/AP/TT

Winona Ryder: Depp var aldrig våldsam mot mig

ANNONS

Skådespelaren Winona Ryder säger att misshandelsanklagelserna mot ex-sambon Johnny Depp är "omöjliga att tro på", skriver BBC.

Johnny Depps förtalsrättegång mot den brittiska tabloidtidningen The Sun pågår i London sedan den 7 juli. Tidningen beskrev i en artikel 2018 Depp som "hustrumisshandlare", efter att Depps exfru, skådespelaren Amber Heard, 2016 anklagat sin dåvarande make för misshandel.

Winona Ryder berättar i ett uttalande att Depp "aldrig, aldrig var våldsam" mot henne under deras fyra år långa relation.

"Jag vill inte kalla någon för en lögnare, men utifrån min erfarenhet av Johnny är det omöjligt att tro att sådana hemska anklagelser är sanna", säger hon enligt BBC.

ANNONS

"Idén om att han skulle vara en ovanligt våldsam person är det längsta man kan komma från den Johnny jag kände och älskade."

Johnny Depp och Amber Heard har båda anklagat varandra för misshandel under sitt korta äktenskap, som varade i 15 månader och tog slut i januari 2017.

Johnny Depp anländer till rätten i London den 16 juli. Skådespelaren hävdar bestämt att alla misshandelsanklagelser mot honom är lögner.
Johnny Depp anländer till rätten i London den 16 juli. Skådespelaren hävdar bestämt att alla misshandelsanklagelser mot honom är lögner. Bild: Alastair Grant
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS