Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Bianca Ingrosso har blivit bra vän med kamerateamet sedan
Bianca Ingrosso har blivit bra vän med kamerateamet sedan "Wahlgrens värld" började spelas in. "De kontaktar mig om kärleksproblem, vi sitter och pratar hela kvällar om deras kärleksproblem", säger hon. Bild: Jessica Gow/TT

"Wahlgrens värld": "Som en lång Instastory"

"Wahlgrens värld" har under fyra års tid djupdykt i en av Sveriges största kändisfamiljers liv – och inspirerat till en långfilm.
Den sjunde säsongen reder bland annat ut vad som händer i Bianca Ingrossos kärleksliv.

Sedan 2016 har ett kamerateam dokumenterat familjen Wahlgren-Ingrossos liv och plockat ut reality-russinen ur kakan – nu är de riktigt varma i kläderna framför kamerorna.

– Det känns som att man lär känna oss ordentligt, eftersom vi är så otroligt bekväma nu. Det är som att kolla på en lång jävla Instastory, säger Bianca Ingrosso om programmet.

Pernilla Wahlgren föddes in i kändisvärlden med skådespelarna Hans Wahlgren och Christina Schollin som föräldrar, och nu har hennes barn tagit över stafettpinnen. Bianca Ingrosso är både tv-personlighet och en av Sveriges största influerare medan Benjamin Ingrosso, som dyker upp mer än vanligt i säsong sju, tog hem Melodifestivalen 2018 och satsar på musikkarriären.

– Det är tacksamt att göra reality med oss eftersom det händer så mycket. Det är ganska vanligt att man sätter ihop en familj och styr upp något, men jag tror att man känner att det som sker här är på riktigt, säger Pernilla Wahlgren.

"Visar att allt inte är bra"

Bland alla skratt och galna upptåg har mor- och dotterrelationen stundvis varit ansträngd. När regissören Lisa Aschan intervjuades om "Ring mamma!", som kom ut på biograferna 2019, framhöll hon "Wahlgrens värld" som inspirationskälla till den såriga relationen i filmen.

– Jag tycker att det är så häftigt att hon som erkänd regissör sade det. "Wahlgrens värld, på riktigt", sade hon, "därför att den visar en riktig mor- och dotterrelation". Det är inte fejk för det första, och det visar att allting inte är toppenbra hela tiden, säger Pernilla Wahlgren.

Trött på tyckare

I början av 2019 meddelade Bianca Ingrosso att det hade tagit slut med pojkvännen Phillipe Cohen. Under jul- och nyår dök han upp på influerarens sociala medier – nu bekräftar Bianca Ingrosso att de är ett par igen.

Resan dit går att följa i den sjunde säsongen. Trots att Bianca Ingrosso tycker om att vara frispråkig och öppen med sitt liv medger hon att spekulationerna och åsikterna om kärleksrelationen har varit jobbiga.

– Jag har aldrig skämts för att vår relation har varit lite upp och ner, det är vår historia som har tagit oss hit. Då kan jag bli trött på när andra människor ska lägga sig i, tycka och tänka saker om mitt förhållande, säger hon.

TT: Hur många säsonger blir det av "Wahlgrens värld"?

– Det är klart att jag tänker, "är det intressant att titta på oss?". Samtidigt verkar intresset för att titta in i folks fönster bara öka. På Instagram, Youtube och tv vill man nästan alltid att program ska vinklas åt det privata och ärliga hållet, säger Bianca Ingrosso.

– Fatta vad coolt, tänk om du skulle gifta dig och få barn under seriens gång? Då ska ni få se en förlossning på reality, utropar Pernilla Wahlgren.

Programmet har premiär den 16 januari på Kanal 5. Även Bianca Ingrossos 25-årsfest kommer att visas på Dplay.

Sofia Sundström/TT

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är aktuella med ytterligare en säsong av "Wahlgrens värld". Bild: Jessica Gow/TT
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är aktuella med ytterligare en säsong av "Wahlgrens värld". Bild: Jessica Gow/TT
Den 16 januari har "Wahlgrens värld" premiär. "Det är en väldigt bjussig och späckad säsong", säger Pernilla Wahlgren. Bild: Jessica Gow/TT
Den 16 januari har "Wahlgrens värld" premiär. "Det är en väldigt bjussig och späckad säsong", säger Pernilla Wahlgren. Bild: Jessica Gow/TT

"Wahlgrens värld" hade premiär 2016 och är inne på sin sjunde säsong. Serien följer Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso med familj och vänner.

Pernilla Wahlgren föddes 1967 och började tidigt medverka i musikaler. Hon slog igenom som artist 1985 med låten "Piccadilly Circus" som kom på fjärdeplats i Melodifestivalen. Hon har gett ut flera album, medverkat i "Fanny och Alexander" samt varit programledare i tv, bland annat för barnprogrammet "Nicke och Nilla".

Bianca Ingrosso föddes 1994. Även hon medverkade som ung i musikaler. 2006 vann hon Lilla Melodifestivalen. 2016 medverkade hon i "Let's dance" och slutade på en andraplats. Hon medverkar sedan 2018 i juryn för "Talang", samma år debuterade hon som sommarvärd i P1. Bianca Ingrosso har över en miljon följare på Instagram.