Låtskrivaren Thomas G:son på efterfesten efter Melodifestivalens första deltävling i Scandinavium i Göteborg.
Låtskrivaren Thomas G:son på efterfesten efter Melodifestivalens första deltävling i Scandinavium i Göteborg. Bild: Björn Larsson Rosvall/TT

Thomas G:son motades bort av säkerhetsvakter

Mitt under SVT:s livesändning från eftersnacket i Melodifestivalen fördes låtskrivaren Thomas G:son bort av två säkerhetsvakter.
– Det var omtumlande naturligtvis, men jag mår bra, säger han till Expressen.

ANNONS
|

Under programledaren och sångerskan Linda Bengtzings intervju med Jesper Rönndahl och Farah Adabi trängde sig två vakter förbi, tog Thomas G:son under armen och eskorterade i väg honom.

Enligt Aftonbladets Schlagerbloggen handlar det om att låtskrivaren inte hade någon låt med i lördagens deltävling och därför inte hade rätt att vistas i greenroom, där bara aktuella artister och låtskrivare får vara.

Men Aftonbladets Tobbe Ek spekulerar även i att det hela kan vara en kupp från SVT:s sida, för att få upp förhandssnacket kring övriga deltävlingar. Och SVT:s svar kan tyda på att något är i görningen.

"Det kommer att visa sig vad som hände med G:son i programmet senare på turnén" säger projektledaren Anders Wistbacka i ett uttalande.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS