I sommar satsar SVT lite extra på reseprogram. Pressbild.
I sommar satsar SVT lite extra på reseprogram. Pressbild. Bild: SVT

SVT satsar på reseprogram i sommar

ANNONS

För den som vill krydda sin hemester med lite reseskildringar bjuder SVT på flera coronasäkra möjligheter. "Grekiska öar med Julia Bradbury" guidar bortom turiststråken och startar redan den 1 juni. Den brittiska programledaren tar sig även an annorlunda natur och unika djur i "Australien runt med Julia Bradbury" i åtta avsnitt med start den 22 juni.

Längtar man efter Italien väntar hela tre säsonger av "Ginos italienska frestelser", i vilka Gino D'Acampo lagar mat och reser runt i landet med start den 8 juni.

Den brittiske komikern Richard Ayoade tar med sig en kändisgäst i "Travel man" och testar att göra det mesta av en stad under 48 timmar. Programmet finns i fyra avsnitt och startar den 20 juni.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS