Suzanne Reuter fick årets hederspris vid Det svenska humorpriset. Pressbild.
Suzanne Reuter fick årets hederspris vid Det svenska humorpriset. Pressbild. Bild: Karin Törnblom

Suzanne Reuter fick humorpris

ANNONS

Suzanne Reuter fick årets hederspris till Gösta Ekmans minne vid Det svenska humorpriset på Barncancergalan.

– Jag är så mallig, så om ni ser mig på stan nu så kommer jag gå runt med näsan i vädret tills det regnar in. Jag säger som jag har hört att Gösta Ekman själv brukade säga, att det här blir en kväll att minnas och jag minns den redan", sade Reuter i sitt tacktal.

Priser i sju kategorier delades ut. Bland annat fick Josephine Bornebusch pris för årets kvinnliga komiker och Anders "Ankan" Johansson korades till årets manliga komiker.

Årets humorprogram blev "Släng dig i brunnen" medan "Pernilla Wahlgren har hybris" korades till årets scenshow. Årets humorklipp, som röstas fram av Aftonbladets läsare, blev "Svärjevännernas mardröm" av Johanna Nordström och Torbjörn Averås Skorup.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS