Sommarskuggan dyker upp igen. Här poserar hen med sångerskan Loreen. Arkivbild.
Sommarskuggan dyker upp igen. Här poserar hen med sångerskan Loreen. Arkivbild. Bild: Jessica Gow/TT

Sommarskuggan är tillbaka – för femte gången

ANNONS

"Sommarlov"-profilen Sommarskuggan är tillbaka för femte gången. Det första avsnittet av "Sommarskuggan – Vinterskuggans uppdrag" finns nu tillgängligt på SVT Barn och där får man bland annat återse kapten Doris (Marianne Mörck) och skuggjägaren Angelika Prick, liksom favoriterna Sommarskuggan och Vinterskuggan.

Möjligen får alla barn redan i det här inledande programmet en stark ledtråd till vem som ska visa sig bli årets Sommarskugga, ett mysterium som brukar avslöjas i slutet av "Sommarlov"-säsongen efter veckor av spekulationer.

Förra årets Sommarskugga, nummer fyra, var den ofta misstänkte barnfavoriten och "Guld och gröna skogar"-sångaren Hasse "Kvinnaböske" Andersson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS