Skådespelaren Richard Belzer tillsammans med sin fru Harlee Belzer och deras två hundar. Arkivbild från 2008.
Skådespelaren Richard Belzer tillsammans med sin fru Harlee Belzer och deras två hundar. Arkivbild från 2008. Bild: Jacquelyn Martin/AP/TT

Skådespelaren och komikern Richard Belzer död

Skådespelaren Richard Belzer, känd för att bland annat ha spelat rollen som John Munch i "Uppdrag: mord" och "Law & order: special victims unit", är död. Det meddelar flera av hans nära vänner och tidigare kollegor i sociala medier, rapporterar Variety.

ANNONS
|

Han blev 78 år gammal.

"Jag är så sorgsen över att få höra om Richard Belzers bortgång", skriver Laraine Newman, en av medlemmarna i originaluppsättningen av "Saturday night live", på Twitter.

"En av de roligaste människorna någonsin", beskriver hon Belzer som.

Belzer började sin karriär som ståuppkomiker. Han gjorde också mindre roller i filmer som "Scarface", "Fame" och “Night Shift”.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS