Seniorer bjuds på utomhusteater

ANNONS

På måndag ordnar Östgötateatern en utomhusföreställning av "Tidens tecken" på innergården till ett äldre- och seniorboende i Linköping.

"Det kändes självklart att ställa upp på en sådan förfrågan. Vi måste hjälpas åt och göra det vi kan för att underlätta för de boende i dessa besöksförbudstider. Om det går att genomföra utomhus på ett bra sätt kan detta bli startskottet till att vi besöker fler äldreboenden i regionen", säger skådespelaren Martin Waerme i ett pressmeddelande.

"Tidens tecken" bygger på vissångaren och textförfattaren Kjell Höglunds musik och har tidigare spelats som soppteater och after work-föreställning i Linköpings och Norrköpings teaterhuscaféer.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS