Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Paret Johan och Susanna sade nej till varandra. Pressbild.
Paret Johan och Susanna sade nej till varandra. Pressbild. Bild: SVT

Så gick det i "Gift vid första ögonkastet"

Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" har nått sitt slut – och två av tre par sade slutligen ja till varandra.

Paret Sofia Lindhe och Anton Pehrson kallades för en perfekt matchning av relationsexperten Fredric Bohm inför det slutgiltiga valet i SVT:s relationssåpa.

"Om de inte säger ja i dag, då lägger jag av med det här, det här är en perfect match hur du än vrider och vänder på det", säger han i programmet.

Och visst sade de ja.

– Jag är så nöjd och glad och tacksam, redan från första stunden har vi pratat så mycket med varandra och förstår varandras kommunikation, vi gör det lätt och avslappnat, säger Sofia Lindhe i programmet.

Lika stor kärlekslycka blev det däremot inte mellan Susanna Lundberg och Johan Skantz. Susanna Lundberg valde att säga nej, medan Johan Skantz konstaterar att hans svar hade varit annorlunda. Susanna Lundberg menar att det lilla extra inte fanns där.

– Det var jobbigt. Jag hade inte riktigt förväntat mig det men jag förstår var det kommer ifrån, säger Johan Skantz i programmet.

Även Elinor Sundfeldt och Lars Ekström sade ja till varandra, efter att Lars läst upp ett långt brev till Elinor.

– Jag vet att jag jättegärna vill lära känna dig ännu bättre och det finns inget bättre sätt att lära känna varandra än som man och hustru, säger han i programmet.

I ett "Vad hände sen"-avsnitt på SVT Play visar det sig däremot att paret har separerat, och att Elinor Sundfeldt har skaffat sig en ny partner.

– Vi tog lite paus från varandra, jag kände att jag hade lite distans från situationen, och det var väl inga känslor som växte fram under tiden vi var isär. Då kände jag "det här kommer inte att hålla", säger hon.

Sofia Sundström/TT