Polisen utreder dödsskjutningen av Lil Marlo. Arkivbild.
Polisen utreder dödsskjutningen av Lil Marlo. Arkivbild. Bild: Matt Slocum/AP/TT

Rapparen Lil Marlo skjuten till döds

Den amerikanske rapparen Lil Marlo sköts till döds i Atlanta sent på lördagskvällen, enligt amerikanska medier.

ANNONS
|

De skriver att polisen larmades till en singelolycka vid halv tolv på kvällen. När man kom fram till bilen visade det sig att föraren var avliden, enligt polisen hade han blivit skjuten.

Lokala medier i Atlanta rapporterar att rättsläkare bekräftar att den döde är Lil Marlo, som egentligen hette Rudolph Johnson. Enligt Variety bekräftar också rapparens skivbolag Quality Control dödsfallet.

Lil Marlo skrev på för Quality Control, som också jobbar med extremt framgångsrika rappare som gruppen Migos och Lil Yachty, 2017. Han gav ut albumet "The real 1" 2018 och följde upp det med "1st & 3rd" tidigare i år. Titelspåret på den sistnämnda skivan, som gästas av Lil Baby och Future, har spelats 4,3 miljoner gånger på Spotify.

ANNONS

Lil Marlo blev 30 år.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS