Plácido Domingo vårdas just nu på sjukhus efter att ha smittats av coronaviruset. Arkivbild.
Plácido Domingo vårdas just nu på sjukhus efter att ha smittats av coronaviruset. Arkivbild. Bild: Christian Charisius

Plácido Domingo: Jag mår bra

ANNONS

Den spanske operastjärnan Plácido Domingo förnekar att han är allvarligt sjuk efter att ha smittats av coronavirus. Han uppger på Facebook att han nu mår bra.

"Det har förekommit falsk information om mig i medierna. Jag är hemma och jag mår bra. Som tur är höll vården mig under uppsikt från första stund och man misstänkte tidigt att jag hade smittats av corona. Det hjälpte mig enormt. Nu ska jag fortsätta min behandling och vila", skriver han.

För en knapp vecka sedan meddelade 79-åringen att han hade smittats och isolerade sig. Sedan förekom uppgifter om att operasångaren hade lagts in på sjukhus i Mexiko och intensivvårdades.

ANNONS

Plácido Domingo sade nyligen upp sig från sitt jobb på Los Angeles-operan. Enligt en utredning ska han ha trakasserat ett antal kvinnliga anställda vid operan mellan 1986 och 2019.

Domingo själv medverkade i utredningen och nekade till alla anklagelser, men sade senare upp sig på eget bevåg.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS