John Krasinskis film 'A quiet place 2' får premiär redan i maj. Arkivbild.
John Krasinskis film "A quiet place 2" får premiär redan i maj. Arkivbild. Bild: AP/TT

Nytt premiärdatum för "A quiet place 2"

ANNONS

Följetongen kring premiären av John Krasinskis film "A quiet place 2" fortsätter – men den här gången tidigareläggs filmen istället för att flyttas fram.

Filmen, som ursprungligen skulle ha haft premiär i mars i fjol, flyttades därefter fram till september – medan det nya datumet istället är den 28 maj, skriver Variety.

Premiären av "A quiet place 2" gör att Mark Wahlbergs actionthriller “Infinite,” som skulle ha haft premiär den 28 maj istället flyttas fram till september.

Filmen är uppföljaren till den Oscarsnominerade och lite oväntade succén "The quiet place", som kom 2018 och spelades in med relativt liten budget. I uppföljaren återvänder förutom Krasinski själv även Emily Blunt, Noah Jupe och Millicent Simmonds.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS