Kommer Harrison Ford någonsin att spela Indiana Jones igen? Den femte filmen om den luttrade arkeologen och äventyraren skjuts på framtiden. Arkivbild.
Kommer Harrison Ford någonsin att spela Indiana Jones igen? Den femte filmen om den luttrade arkeologen och äventyraren skjuts på framtiden. Arkivbild. Bild: Jordan Strauss/AP/TT

Nya "Indiana Jones" med flera skjuts upp

ANNONS

Den kommande, femte och än så länge obetitlade, "Indiana Jones"-filmen skjuts upp till 2022, meddelar Disney.

Filmen har haft en lång och brokig väg till vita duken. Det senaste budet var att den skulle ha premiär nästa år, men så blir inte fallet.

Disney har även beslutat att de sedan tidigare uppskjutna filmerna "Mulan" och "Black widow" får premiär i juli respektive november, och "The eternals" flyttas fram till februari nästa år.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS