Den ena dottern heter Iris, efter den grekiska gudinnan, och den andra har fått namnet Gerd – efter Lars mamma.
Den ena dottern heter Iris, efter den grekiska gudinnan, och den andra har fått namnet Gerd – efter Lars mamma. Bild: Linn Malmén/TT

Lars Lerin och Junior föräldrar igen – har fått tvillingar

Lars Lerin har blivit pappa – för både tredje och fjärde gången. Den folkkäre konstnären och maken Junior har blivit föräldrar till tvillingarna Iris och Gerd, skriver NWT.
– Jag hade aldrig föreställt mig det här, inte i någon del av mitt liv, förrän Junior kom, säger Lars Lerin till tidningen.

ANNONS
|

De har varit gifta i tolv år och är sedan tidigare föräldrar till sönerna Gabriel, 5, och Rafael, 6.

Men snart dubbleras alltså antalet barn i konstnärshemmet utanför Karlstad.

Flickorna är två och ett halvt år gamla. Den ena heter Iris, efter den grekiska gudinnan, och den andra har fått namnet Gerd – efter Lars mamma.

– De har haft bilder på mig och Lars på väggen, så de var vana vid våra ansikten. De pekar och säger Pappa-iiii, som Pappa Lerin, säger Junior till NWT.

Just nu befinner sig både Iris och Gerd hos Juniors syster i Brasilien, där makarna Lerin nyligen varit på ett längre besök.

ANNONS

Planen: hämta Iris och Gerd i januari

Tanken var att tvillingdöttrarna redan nu skulle befinna sig i Sverige. På grund av coronapandemin blev Lars och Junior dock tvungna att ändra planerna.

Nu hoppas de att Junior ska kunna hämta Iris och Gerd i januari 2022.

Om fler barn är att vänta i det Lerinska hushållet får framtiden utvisa. Junior tycker att fem hade räckt, medan hans make tycks vara nöjd som det är.

– Det är inte så dåligt med fyra heller. Jag tycker också att vi får tänka på min ålder, säger Lars, 67, till NWT.

I början av 2021 var det svårt att förutse att året skulle sluta med dubbel bebislycka för paret. Då ansökte nämligen Lars Lerin om skilsmässa – men ångrade sig och drog tillbaka ansökan ett par dagar senare, via mejl.

”Det var ett misstag”, skrev Lerin i mejlet till Värmlands tingsrätt.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS