John Krasinski. Arkivbild.
John Krasinski. Arkivbild. Bild: Charles Sykes/AP/TT

Krasinskis "A quiet place 2" skjuts upp

ANNONS

John Krasinskis film "A quiet place 2" skjuts på framtiden igen. Nytt planerat premiärdatum är den 23 april, skriver The wrap.

Filmen skulle ursprungligen ha haft premiär i mars i fjol men sköts upp till september på grund av pandemin.

Filmen är uppföljare till Oscarsnominerade "The quiet place" som kom 2018 och som blev succé trots att den spelades in med relativt liten budget. I uppföljaren återvänder förutom Krasinksi själv även Emily Blunt , Noah Jupe och Millicent Simmonds i rollerna som en familj som med hjälp av total tystnad försöker överleva i en postapokalyptiskt värld som invaderats av blinda monster.

ANNONS

John Krasisnki, som sedan tidigare kanske är främst känd för sin roll i den amerikanska versionen av "The office", har både skrivit manus och regisserat filmen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS