Kim Kardashian och Pete Davidson har gjort slut. Arkivbild.
Kim Kardashian och Pete Davidson har gjort slut. Arkivbild. Bild: Evan Agostini/AP/TT

Kim Kardashian och Pete Davidson har gjort slut

ANNONS

"Kete" är inte längre tillsammans. Efter nio månader ihop har kändisparet Kim Kardashian, 41 och Pete Davidson, 28 valt att gå skilda vägar, skriver Daily Mail.

Uppbrottet ska bero på att komikern och skådespelaren Pete Davidsson har varit i Australien och spelat in filmen "Wizard" och att ett långdistansförhållande blev för svårt för paret. Men de ska fortsätta som vänner, enligt Daily Mail.

Paret "Kete" har tidigare rört upp starka känslor hos Kim Kardashians ex-make Kanye West. I början av året gick världsartisten hårt ut mot Pete Davidson på sociala medier och fick svar med samma medicin från Davidson i bland annat ett ståuppframträdande. Davidsons och Wests offentliga bråk ledde till att Kanye West tillfälligt stängdes av från Instagram.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS