Tatueraren Kat von D släpper musik. Arkivbild.
Tatueraren Kat von D släpper musik. Arkivbild. Bild: Stian Lysberg Solum/NTB/TT

Kat von D debuterar som sångerska

ANNONS

Hon har länge varit en av världens mest kända tatuerare, sminkentreprenörer och realitystjärnor, men nu ger sig Kat von D in i en helt ny bransch. Enligt Billboard släpper hon sitt debutalbum som sångerska, "Love made me do it", i augusti.

Kat von D säger sig ha inspirerats av band som The Cure och Depeche Mode, men att hon har ett eget sound. Hon samarbetar med artister som Dave Grohl, Danny Lohner (före detta medlem i Nine Inch Nails) och Peter Murphy (Bauhaus).

– Jag har sysslat med musik sedan långt innan jag började tatuera. Jag började spela klassiskt piano vid fem års ålder och spelar varje dag. Efter att jag sålde mitt sminkföretag i fjol har jag fokuserat på att spela in och släppa musik. Turnéplanerna ligger på is till pandemin är över, säger hon till tidningen.

ANNONS

"Love made me do it" släpps 27 augusti.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS