Blir det dig Jens Lekman ringer och sjunger för? Arkivbild.
Blir det dig Jens Lekman ringer och sjunger för? Arkivbild. Bild: Lars Pehrson/SvD/TT

Jens Lekman sjunger på Skype

ANNONS

Jens Lekman ringer dig via Skype och sjunger en låt. Om det låter lockande går det att anmäla sitt intresse via ett formulär med rubriken "Quarantine songs by Jens Lekman" som artisten har lagt upp på nätet.

Lekman skulle ha spelat i Nordamerika i april på en turné där han skulle backas upp av lokala ungdomsorkestrar. Men på grund av coronavirusets framfart är turnén inställd.

"Eftersom turnén är inställd och vi alla sitter mer eller mindre isolerade under denna pandemi kommer jag att erbjuda personliga uppträdanden över Skype mellan 23–29 mars", skriver Jens Lekman.

Under en timme per dag kommer han att välja ut slumpmässiga mottagare av musik bland dem som anmält sig, ringa upp, sjunga en låt och sedan ringa nästa person.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS