Galaxens beskyddare blir spelbara i Square Enix nästa Marvel-satsnins. Pressbild.
Galaxens beskyddare blir spelbara i Square Enix nästa Marvel-satsnins. Pressbild. Bild: Square Enix/TT

"Guardians of the galaxy" blir spelbart

ANNONS

Square Enix fortsätter sitt samarbete med Marvel, och ger sig den här gången på rymdfigurerna i "Guardians of the galaxy", som släpps den 26 oktober, uppger bolaget vid sin E3-presentation.

Det rör sig om ett singelspel där spelaren kliver ned i Star Lords skor, som styrs i tredjepersonsvy. Liksom i Square Enix "Avengers"-spel ser inte figurerna ut som i filmerna, utan det är nytolkningar utifrån serietidningarna i stället för de berömda skådespelarna.

Bakom utvecklingen står Eidos-Montréal och titeln släpps till Playstation 4/5, Xbox One/Series X/S pc och strömningstjänsten Geforce Now.

Square Enix satsar också vidare med sitt "Avengers"-spel, där Black Panther gör sitt intåg i expansionen "War for Wakanda" som i augusti släpps gratis till alla som äger spelet.

ANNONS

"Final fantasy"-fans som väntade på nästa del i "Final fantasy VII" eller "XVI" fick hålla sig till tåls. I stället fick rollspelslystna se "Stranger of paradise final fantasy origin" från Ninja Gaiden. Nästa år dyker titeln upp, och för den nyfikne finns en demo ute till Playstation 5 under en begränsad tid.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS