Jon Peters testamenterar 10 miljoner dollar till ex-frun Pamela Anderson. Arkivbild.
Jon Peters testamenterar 10 miljoner dollar till ex-frun Pamela Anderson. Arkivbild. Bild: AP/TT

Får ärva förmögenhet av exmake: "Ingen vet"

Baywatch-stjärnan Pamela Anderson kommer att ärva motsvarande drygt 100 miljoner svenska kronor av filmskaparen Jon Peters, som hon var gift med i tolv dagar 2020.

ANNONS
|

Pengarna har Jon Peters testamenterat till henne helt utan hennes vetskap, avslöjar han i en intervju med Variety.

"Jag lämnar 10 miljoner dollar till henne, oavsett om hon behöver dem eller inte. Hon vet inte om det. Ingen vet om det. Det här är första gången jag talar om det", säger han i en intervju med tidningen.

Intervjun gjordes inför en Netflix-dokumentär om Pamela Andersons liv. Bland materialet till dokumentären finns hennes personliga dagböcker och medproducent är hennes son, Brandon Thomas Lee.

Pamela Anderson och Jon Peters gifte sig 2020 och äktenskapet har beskrivits som en "bisarr, teatralisk lunch" av Pamela Andersson. Hon menar att äktenskapet inte var juridiskt bindande.

ANNONS

Efter skilsmässan har hon dock beskrivit Jon Peter som en "livslång vän". Han å sin sida säger sig "älska henne för alltid". Jon Peters har bland annat producerat storfilmerna "A Star is Born" från 1976 och "Rain Man" från 1988.

Dokumentären "Pamela, a love story" visas 31 januari på Netflix.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS